Ismertető

Az óvoda 7 csoportos. Tágas, világos csoportszobáiban és jól felszerelt tornatermében várja a gyermekeket. Hatalmas, őshonos fákkal és virágokkal díszített udvarán elégíthetik ki a gyermekek a mozgásigényüket, ehhez még egy műfüves sportpálya is hozzájárul.

A magasan kvalifikált óvodapedagógusok munkáját szakképzett dajkák, pedagógiai asszisztensek és szükség szerint gyógypedagógus, logopédus, valamint pszichológus is segíti.

A szülők és az óvodapedagógusok között a kölcsönös bizalmon, őszinteségen alapuló együttműködés alapelvei érvényesülnek. Rendszeresen tájékozódunk partnereink igényeiről, munkánkkal kapcsolatos véleményéről, s ezeket az információkat elemzés és értékelés után beépítjük nevelőmunkánkba.

 

Nevelési programunk kiemelt feladatai közé tartozik a hagyomány és népszokás őrző napok élményt nyújtó feldolgozása, mint például a Szüreti mulatság, amire rendszeresen meghívjuk a szülőket is, valamint a Márton nap, Luca nap, Advent. Ezen kívül nevelési feladatainkat bővítik a gyermeki élethez kapcsolódó ünnepek köre, mint a születésnapok megtartása, Mikulás, Karácsony, Farsang, Anyák napja, és a Gyermeknap is.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA